Csirkemell receptek

Brassói

Csirkemellből is készíthetünk brassóit. Sokkal hamarabb kész van, mint sertéshúsból és persze egészségesebb is.

fotó: pixabay.com

 

Hozzávalók

 

2 egész csirkemell filé

5-8 gerezd fokhagyma

3 evőkanál olívaolaj

fűszerek: só, őrölt fehér bors, majoránna

 

Elkészítés

 

  1. A csirkemell filét felkockázzuk, a fokhagymát apróra vágjuk.
  2. A felforrósított olívaolajban megpirítjuk a fokhagymát, majd rádobjuk a húst. Ha kifehéredett, befűszerezzük és alacsony hőfokon 10 perc alatt készre főzzük.

Sütőben sült fűszeres burgonyát, vagy salátát kínálunk mellé.

 

A fehér borshoz a teljesen érett borsszemeket kell betakarítani, mikor már vörösessé válnak. Arról, hogy mi a titka a jó minőségű fehér borsnak, és hogy milyen területen használhatjuk fel, itt olvashatsz bővebben.

 

Jó étvágyat kívánok!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Egészségtudatos says:

    Köszönöm ezt a hasznos bejegyzést. Mindenki próbálja ki ezt az ételt! Ajánlom szíves figyelmetekbe a https://dieta-feherje.blog.hu/ oldalt.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!